دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی:

گامی استوار برای اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید ملی برداشته شد

این روزها با برگزاری چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، نخستین حرکت درخور توجه در سال جاری برای اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید ملی و ساخت داخل در حال انجام است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که این روزها در نمایشگاه بین المللی تهران در جریان است، به خبرنگار ما گفت: این رویداد، نخستین حرکت درخور توجه برای اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید ملی در سال جاری است.

وی افزود: این روزها چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در حال برگزاری است؛ اقدامی عملی در راستای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی که 4 سال پیش شروع شده و کمک بزرگی در این حوزه تخصصی به تولید محصولات هایتک ساخت داخل کرده است.

 

از 2500 محصول به 9000 مدل محصول

رییس كميته فرهنگ سازي واطلاع رساني نمايشگاه ساخت ایران، در ادامه به سیر صعودی برگزاری چهار دوره این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: سال نخست 100 شرکت و با 2500 مدل محصول در نمایشگاه حضور داشتند اما امسال 9000 مدل محصول از 330 شرکت عرضه شده است.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: در سال نخست فقط نیمی از سالن 8 نمایشگاه بین المللی را برای برپایی نمایشگاه در نظر گرفته بودیم اما امسال 4 سالن شامل سالن های خلیح فارس، میلاد، سالن 40 و 41 این نمایشگاه را در اختیار داریم و خوشبختانه استقبال علاقه مندان، متخصصان، پژوهش گران و فناوران به چشم می خورند که نشانه رونق گرفتن این رویداد در راستای رسیدن علم و عمل و تولید ثروت از علم است.

 

رونق گرفتن نمایشگاه با حمایت های معاونت علمی

پرویز کرمی با بیان اینکه با توجه به شعار سال جاری، این نمایشگاه، می تواند یک اقدام عملی در سال جاری برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باشد، ابراز کرد: در طی سه سال گذشته این نمایشگاه 220 میلیاردتومان فروش قطعی داشته است و اگر حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نبود، این میزان فروش برای شرکت های حاضر در نمایشگاه، متصور نبود و خوشبختانه رونقی که امروز این نمایشگاه گرفته است و از آن مهمتر اینکه تبدیل به رویدادی نام آشنا برای اهل علم و فناوری شده، بر میزان فروش آن و تحریک تقاضا تاثیر مثبت گذاشته است.

رییس کمیته فرهنگسازی و اطلاع رسانی چهارمین نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران بازارسازی و تحریک تقاضا، ‌فرهنگسازی و توجه به توانمندی و ظرفیت شرکت های ایرانی در تولید محصولات های تک و پیشرفته را از اهداف اصلی برگزاری این نمایشگاه توسط معاونت علمی بیان کرد و افزود: این نمایشگاه به عنوان تنها رویدادی که در عمل و به دور از فضای تبلیغاتی از تولیدات ساخت کشورمان حمایت می کند توانسته است نگاه جامعه علمی و فناوری و دانشگاهی را به طور جدی متوجه خود کند.

دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، در پایان از همکاران رسانه ای خواست تا نگاهی جدی و فراگیر به این رویداد مهم و اقدام عملی در راستای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی بیندازند و ابراز کرد: مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش عالی 4 سال است که با برگزاری چنین رویدادهایی، در حال اقدام عملی در راستای اقتصاد مقاومتی و رسیدن به تولید ملی باکیفیت هستیم، اینک نوبت عزیزان مان در رسانه ها است که به ما در ترویج و فرهنگ سازی و تثبیت اقتصاد دانش بنیان برای خرید از تولید داخل یاری کنند.

چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، 5 تا 8 اردیبهشت ماه سال جاری توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZGDa